Clubontmoeting met ontbijt op 7 mei 2017

Op zondag 7 mei is er onze jaarlijkse clubontmoeting. Voor ALLE recreanten, jeugd en competitiespelers van badmintonclub Waregem. Deze zal voorafgegaan worden door een uitgebreid ontbijt in de cafetaria van de treffer. Dit ontbijt is vrijblijvend en is ook voor familie van Waregemse leden. Ook voor mensen die niet deelnemen aan de clubontmoeting!!!!

Na het ontbijt zal er dubbel en dubbel gemengd gespeeld worden in poule voor de mensen die ingeschreven zijn voor de clubontmoeting. De bedoeling van deze dag is om tegen zoveel mogelijk mensen van onze club op uw niveau een vriendschapswedstrijd te spelen. Vele mensen hebben een vaste avond en met deze ontmoeting kunt u ook andere spelers en speelsters die op een andere avond komen spelen leren kennen.

Als u geen partner hebt om mee te dubbelen dan kunnen wij iemand voor u zoeken, dus laat u niet afschrikken om niet in te schrijven. Verder info Marysse Didier mail didier.marysse@telenet.be of 0494/80.32.88

 

Ontbijt: 9u tot 10u
Clubontmoeting: 10u-12u en van 13u tot 16u

Inschrijven via het inschrijfformulier of via het blad op onze infokar in de Treffer voor 30 april.

Disciplines : Heren dubbel/Dames dubbel/Jongens Dubbel/Meisjes Dubbel/Gemengde dubbel.

 

- Alles in poule (meerdere wedstrijden tegen verschillende tegenstanders van eigen niveau op de dag zelf!!!).

- Iedereen zal worden verdeeld volgens eigen niveau!!!!

- Het inschrijfgeld ontbijt: €11 euro voor volwassenen en €8.50 voor kinderen jonger dan 7 jr.

- Het Inschrijfgeld clubontmoeting: € 2 euro per persoon voor de clubontmoeting, dit volledig ten voordele van het project “Koester      Waregem” van het kinderkankerfonds. Alles te betalen op de dag zelf.