Nieuws

Jeugd en Veteranen op West Vlaams Kampioenschap 2019

Op 9 & 10 februari vond het West Vlaams Kampioenschap plaats voor de jeugd en de veteranen. Een aantal Waregemse spelers zakten af naar Lombardsijde om deel te nemen en we mogen met trots meedelen dat de resultaten er mogen zijn!

Bij de veteranen behaalde Gregory Mabbe een mooie 3e plaats in de categorie Heren Dubbel 35+. In het enkelspel verloor hij helaas nipt zijn laatste wedstrijd waardoor hij op de 4e plaats belande. Toch een mooi resultaat!

In de categorie van de -19 jaar behaalde Nicholas Lu een mooie 4e plaats in het Jongens Enkel. In diezelfde categorie bij de meisjes eindigden maar liefst 3 Waregemse speelsters in de top 4. Lotte Terryn mocht het zilver in ontvangst nemen terwijl Linde Braet en Ranita Putman respectievelijk de 3e en 4e plaats behaalden. De -19 categorie werd bekroond met een mooie Waregemse finale bij de meisjes waarbij Kayleigh Vanalme en Lotte Terryn het opnamen tegen Ranita Putman en Linde Braet. Na een mooie wedstrijd trokken Kayleigh en Lotte uiteindelijk aan het langste eind, Linde en Ranita werden beloond met zilver.

Ook onze jongste spelers hebben het beste van zichzelf gegeven. Thor Deraedt legde een mooi parcours af in het Jongens Enkel -13 met winst in zijn poule maar moest dan jammer genoeg zijn meerdere erkennen in de halve finale. Hij behaalde wel een mooie 3e plaats. In het dubbelspel ging het net iets beter en behaalde hij een zeer mooie 2e plaats! Ook Thomas Mabbe deed het in de -13 goed. Hij won zijn poule en stootte door naar de finale die hij dan ook won. In het gemengd dubbel deed hij dit nog eens na en ook in de categorie Jongens Dubbel -15 was hij niet te stuitten en veroverde hij ook zijn derde gouden plakje van de dag.

Allemaal dus zeer mooie prestaties van onze spelers, een dikke proficiat aan iedereen!!

« Terug

» Nieuws archief